Studie.no

Info om sjakklinja

Nettstudier i Norge

Grenland folkehøgskole kan som eneste folkehøgskole i Norge tilby en fullverdig sjakklinje. Her får du en unik mulighet til å utvikle dine spillferdigheter, både som nybegynner og erfaren. Hver uke vil du få 9 timer ren sjakktrening, hvor brødrene Espen og Kjetil Lie vil guide deg mot en dypere forståelse av spillets ulike faser.

Kjetil innehar tittelen GM (GrandMaster), og har blant annet fungert som Magnus Carlsens sekundant i VM-kvalifisering og World Cup, i tillegg til at han har to kongepokaler. Espen har tittelen IM (International Master), og har blant annet vunnet Kongepokalen en gang, samt Nordisk mesterskap for ungdom hele tre ganger.

På vår sjakklinje får du mulighet til å oppnå personlig utvikling på sjakkbrettet, samtidig som du kan glede deg over spillet med likesinnede. Porsgrunn har et stadig voksende sjakkmiljø, og hver torsdag kan du delta på klubbkveld ved Universitetet i Sørøst-Norge. Flotte linjereiser både til innland og utland står også på menyen, og i skoleåret 2022-2023 deltok sjakklinja på to internasjonale turneringer, i Fagernes og Reykjavik.

Mer informasjon om vår sjakklinje kan du finne ved å følge disse lenkene:
https://grenland.fhs.no/linje/sjakk/
https://www.folkehogskole.no/skole/grenland/sjakk
@sjakkgrenlandfhs
#sjakkgrenlandfhs

Ta gjerne kontakt på kjetil@grenland.fhs.no om du har noen spørsmål.
Velkommen til vår sjakkverden på Grenland folkehøgskole! 😊

Tags : , , , , , , , ,

Del innlegg :

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!