Studie.no

DATASTUDIER, INFORMATIKK

Datastudier gir deg et mangfold av spesialiseringer, som foruten programmering omfatter f.eks. frontend-, backend- og mobilutvikling, interaktivt design, spill- og designprogrammering, data science, cybersikkerhet, kunstig intelligens, digitalisering og økonomi eller teknologi og innovasjon.

Informatikk

Du opparbeider deg ferdigheter om nyskapende IT-løsninger, strategier og metoder som er avgjørende for dagens og morgendagens virksomheter. Du får bl.a. inngående kunnskap om forskjellige konsepter ved IT-arkitektur og sikkerhet, og metodikk for innovative prosesser.

Dataingeniør

Du møter informasjonsteknologi i arbeid og fritid, og dataprogrammer er en viktig del av både mobiltelefonen, minibanken, kortleseren i butikken og moderne biler, osv. Som dataingeniør utvikler du dataprogrammer for næringslivet, staten eller kommuner. Du kan også få oppgaver som vedlikehold av datasystemer, systemutvikling og forskning.

Kunstig intelligens

Du forenkler og ser sammenhengen innen forbrukerteknologi som mobilbetaling, helse, sikkerhet, trafikk og overvåkning. Med en grundig innføring i data science, maskinlæring og programmering, er du klar til å levere resultater hos arbeidsgivere fra første dag.

Skoleoversikt:
Skoleregister nye kategorier
Skolested:
Fylke
Nettstudier i Norge

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!