Studie.no

Studier i Spania

400 millioner mennesker i 20 forskjellige land har spansk som morsmål. Derfor er det et stort behov for folk som behersker spansk.

Dessuten er det mange som gjerne vil forstå mer av spansk og latin-amerikansk kultur, særlig når det gjelder kunst, litteratur, musikk og film. Å lese Cervantes og Garcia Marques på originalspråket gir en spesiell opplevelse. Spania er det beste stedet å lære spansk.

Spanske kulturminner er av de rikeste og mest varierte i verden. Mye kan føres tilbake til den geografiske beliggenheten på den iberiske halvøya, der Europa møter Afrika, og Middelhavet møter Atlanterhavet.

UNIVERSITETSSYSTEMET

Det er 51 statlige og private universiteter i Spania. Universitetene er svært intressserte i å motta utenlandske studenter og tilbyr et stort antall bachelor- og master-programmer.

De spanske universitetene dekker hele spekteret av offisielle grader med offisiell godkjenning fra det spanske utdanningsdepartementet, i tillegg til et rikt tilbud av ikke-offisielle grader. Innenfor området forretnings-administrasjon (business administration), er de spanske MBA-programmene som tilbys blant de beste i verden.

Studentliv i Spania

For å få adgang til et studieprogram i ved et spansk universitet, må utenlandske studenter ha offisiell godkjenning av tidligere studier, og de må bestå en offisiell spanske opptakseksamen. De fleste spanske universiteter krever at studentene søker direkte til studiestedet. Hvert universitet har sine egne opptaksregler og det er viktig å søke i god tid.

Educat Tyskland ABC
Nettstudier i Norge

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!