Bjerkely Folkehøyskole

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Bjerkely har de siste årene satset sterkt på foto og har hele fire forskjellige fotolinjer; FotoArt, FotoClassic, FotoDigital og Global Image. Vi har også en Aktiv Livsstil-linje, og vi er den eneste folkehøyskolen i Norge med egen tegneserielinje. – ikke bare hovedemne! Vi har også en del fellesfag som gym, verdifag og valgfag. Fag som gir både kunnskap og personlig utvikling. Valgfagene går over kortere perioder, slik at du kan være med på flere forskjellige i løpet av året. I år har vi hatt revy, Foto for tegneserieelever, Tegneserie for fotoelever, forming, band, kor og nettavis for å nevne noen. Valgfagtilbudet varierer fra år til år, og elevene må gjerne komme med ønsker!
Turer – Alle sammen er med på flere turer i løpet av året. Noen turer er med klassen og andre med hele skolen. Alle klassene er på egne turer og ekskursjoner i inn- og utland. Turmålet varierer mellom de forskjellige linjene. London, Paris, Venezia, New York, Kenya, Bangladesh, Kambodsja/Vietnam, Marokko og Cuba er noen av reisemålene de siste årene.

Kontaktinfo:

Fylke: Hedmark
TLF:6295 6500

Bildegalleri