Soltun Folkehøgskole

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Varierte linjer, spennende reiser og ulike aktivitetsmuligheter i ekte nordnorsk natur gir deg opplevelser du aldri vil glemme. Bare to timer med fly fra Oslo. Jorda rundt på 60 dager! – På Backpack Surprise får du være med på å planlegge og gjennomføre en reise rundt i verden. Allsidig! – Tar utgangspunkt i menneskets muligheter og er tilrettelagt for elever med spesielle behov. Linja fokuserer på personlig og sosial utvikling gjennom uteliv, kreative aktiviteter og hverdagstrening. Uteaktiviteter for funksjonshemmede! – Naturen er vårt største klasserom. Tilrettelagt uteliv i pakt med naturen og årstidene i et utrolig landskap rundt Tjeldsundet kombinert med praktiske arbeidsoppgaver. Peacebuilding! – Lær praktisk fredsarbeid, konfliktløsning og kommunikasjon. Linjetur til New York og FN. – 4-5 ukers utplassering i en fredsorganisasjon i utlandet. Backpack Foto! – Backpack Foto gir deg kunnskap om bruk av kameraet i ulike miljøer, digital bildebehandling, fototeknikk og menneskelig kommunikasjon. På høsten – mange små turer der vi oppsøker spennende opplevelser. På nyåret, en lengre tur ut i verden med en bestemt oppgave som du er med på å bestemme. Internasjonal linje er en møteplass for unge mennesker fra forskjellige land i en folkehøgskolesetting. Norsk språk og samfunnskunnskap og andre spennende utfordringer. Tilrettelagt for funksjonshemmede. Opplæring i norsk for fremmedspråklige!
Alle linjer reiser på studietur. Felles skoletur på slutten av året. Skolen tar opp funksjonshemmede elever – og er tilrettelagt for det.

Kontaktinfo:

Fylke: Troms
TLF:0047 7708 9930

Bildegalleri