Utdanning i Forsvaret

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Forsvaret tilbyr en spennende utdannelse innenfor en rekke fagfelt for deg som ønsker en utdannelse i uniform. Vil du være i skogen, i vannet, i luften, på verksted, på datarommet, på kontoret, i laboratoriet eller i internasjonale operasjoner? Forsvaret har noe for alle. Yrket som offiser er ansvarsfullt og gir deg ledelseserfaring.
For å bli tatt opp som elev til lederutdannelse i Forsvaret må du gjennom en opptaks- og seleksjonsperiode. Felles opptak og seleksjon er en utvelgelse som har tilhensikt å tilby de mest egnende elevene en lederutdannelse i Forsvaret. Er du blant de utvalgte kan du glede deg over en gratis spennende utdanning som gir deg en kombinasjon av klasseromsundervisning, praktisk trening og feltøvelser.

Kontaktinfo:

Fylke: Oslo
TLF:03003

Bildegalleri