Universitetet i Bergen

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Liker du tanken på et universitet som ligger midt i Norges mest levende by? På en blanding av tung, solid vitenskap og skarp, nytenkende forsking? UiB tilbyr over 50 treårige bachelorprogram, 70 toårige masterprogram som bygger på bachelorgraden, samt flere profesjonsutdannelser som er direkte rettet mot spesifikke yrker som for eksempel lektor, samfunnsøkonom, tannlege, lege, advokat og psykolog. Etter oppnådd mastergrad har du ved UiB også mulighet til å ta doktorgradsutdanning, som er den høyeste akademiske utdanningen en kan ta ved et universitet. UiB har også årsstudier å velge mellom for deg som ikke har planer om å ta en grad, eller som bare har planer om å studere ved UiB i ett år. UiB tilbyr utdanning innenfor følgende fagområder: – Humanistiske og estetiske fag – Språk – Samfunnsfag – Jus – Psykologi – Tekniske og naturvitenskapelige fag – Medisin, odontologi og helsefag – Lærerutdanninger og utdanninger i pedagogikk
Universitetet i Bergen har fire sentre for fremragende forskning på feltene klima, petroleumsforskning, geobiologi og middelalderstudier. Undervisning, forskning og formidling skjer ved fakultetene, på de ulike instituttene og sentrene. Mange av undervisnings- og forskningsprosjektene gjennomføres også i samarbeid med andre miljø, ikke minst internasjonalt.

Kontaktinfo:

Fylke: Hordaland
TLF:55 58 00 00

Bildegalleri