Studie.no

Universitetet for miljø- og biovitenskap

Mulighetene:

17 bachelor- og 31 masterprogram
3150 studenter og 940 ansatte
380 doktorgradsstudenter
Unik park og bygningsmiljø på Ås – Norges svar på Cambridge
Bredt samarbeid med omkring 93 utenlandske universiteteter

Vi er det levende universitetet!
Universitetet for miljø- og biovitenskap har 150 års tradisjon som lærested for høyere utdanning, og er i dag en ledende forvalter av biologisk og miljøfaglig kunnskap i Norge. Våre studier tar utgangspunkt i alt som lever og gror rundt oss.

Universitetets faglige kjerneområder – biologi, mat, miljø og areal- og naturressursforvaltning, handler om vårt felles livsgrunnlag nå og i framtiden. Som UMB-kandidat kan du bidra til å løse vår tids store miljøutfordringer.

Undervisningen legger vekt på tverrfaglig kompetanse og hvordan å omsette teori til praksis. Derfor står du godt rustet til arbeidslivet med en utdannelse fra UMB på Ås.

Velkommen til det levende universitet på Ås. Studiemulighetene er mange og vi utdanner også siviløkonomer, sivilingeniører og ingeniører

For oppdaterte studemuligheter se www.umb.no eller bestill studiekatalog ved å sende SMS og kodeord UMB til 1960
På UMB kan du velge mellom 17 bachelorprogrammer og 31 masterprogrammer. Alle master- og bachelorprogrammer ved UMB er basert på en bærekraftig utnyttelse og forvaltning av nasjonale og globale naturressurser. UMB har et usedvanlig godt studentmiljø. Her finnes det om lag 70 lag og foreninger, så du kan lett finne noe som passer for deg. Annethvert år arrangeres UKA som strekker seg over tre uker og som tiltrekker seg mer enn 20.000 besøkende. UMB byr på gode vilkår for alle som vil drive idrett. Skolen har egen idrettshall og i de flotte omgivelsene er det anlegg for friidrett, volleyballbane og fotballbaner, og en lysløype.

Kontaktinfo:

Fylke: Akershus
TLF:64 96 50 00

Bildegalleri

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!