Torshus Folkehøgskule

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Torshus er en skole for elever som vil noe. Vi inviterer til et skoleår på 33 uker som vil vare livet ut. Uansett hvilket linjevalg du tar vil du garantert sitte igjen med en erfaring som er ganske lik for alle. Etter et år her med trivsel som fellesfag har mange elever sagt rett ut: Dette har vært det beste året i mitt liv. Mange kommer tilbake flere år senere og hevder det samme. Vi vet de mener det. Kreative og dyktige medarbeidere skal hjelpe deg på vei. Med felles innsats kan vi garantere at du får en vinter med både faglig påfyll og grenseløst vennskap som varer livet ut.
En skole med trivsel som fellesfag. Mange ulike aktiviteter – mange prosjekter på tvers av linjefaga. En skole der trivsel er satt i høysetet, der elever og lærere sammen skal legge grunnlaget for et lærerrikt og trivelig skoleår. Gutter oppfordres til å søke tidligst mulig. Elevene er en svært viktig ressurs gjennom et skoleår. Skolen har egen stall og ridehall og det er muligheter til å ta med egen hest. Noen linjer er markert med H som betyr at de også kan tilbys som halvårskurs i vinterhalvåret.

Kontaktinfo:

Fylke: Sør-Trøndelag
TLF:0047 72 47 98 52

Bildegalleri