Sámi allaskuvla- Sámi University College

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Sámi allaskuvla/ Sámi University College har til sammen ca. 40 studietilbud. Hvert år tilbys det 15-20 studier i fagseksjonene samisk språk, pedagogikk, reindrift og natur inkludert duodji (samisk håndverk) og samfunn. Vi har bachelorprogrammer og videreutdanninger, både på heltid og samlingsbaserte. Vi tilbyr master i samisk språk og litteratur og planlegger bl.a master i duodji, master i urfolksstudier og master i urfolksjournalistikk. Alle studiene har et samisk eller et urfolksperspektiv. Kom til Sámi allaskuvla hvis du har lyst til å studere ved et levende samisk miljø og i det nye vitenskapsbygget, Diehtosiida.
Vi samarbeider med andre urfolksinstitusjoner, spesielt i nordområdene. Som student kan du dra på utveksling til andre land og også møte studenter og forelesere fra andre land på høgskolen.

Kontaktinfo:

Fylke: Finnmark
TLF:7844 8400

Bildegalleri