Ringerike Folkehøgskole

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Folkehøgskole er viktig. Og det handler ikke så mye om tørre facts, stedet, historien eller bygningene. Det handler heller ikke mest om fag. Folkehøgskole handler mest om deg – og de andre. Om OSS. Det er friheten, valgene og det er miljøet, vennene du enda ikke har møtt. Det er kjærligheten, drømmene og eventyrlysten. Det er det du ikke kan gå glipp av, mulighetene, vi vil gi deg. Skolen er velutstyrt med flombelyst gressbane, idrettsbygg, svømmehall, verksteder for teater, musikk, kunst- og design, videoredigering og foto. Bibliotek med internett.
«Hvis jeg skal si noe konkret som Ringerike ga meg over alt annet, så ville det bli å lære og stole på seg selv og sine egenskaper, men samtidig lytte til andres råd og erfaringer.» Lisa Stokke, skuespiller i musicalen «Mama Mia», London 1999.

Buskerud fylkeskommune eier skolen.

Kontaktinfo:

Fylke: Buskerud
TLF:0047 32 17 99 00

Bildegalleri