Studie.no

Idefagskolen

Mulighetene:

Idefagskolen er en 1 årig fagskole der alle fagenheter er Nokut godkjente. Vi gir fordypning i spennende fagområder innen medier, design og kommunikasjon, som bygger på din kompetanse fra videregående skole eller tilsvarende utdanning.

Mange av Idefagskolens studietilbud er helt unike. Det vil si at du ikke finner tilsvarende utdanning med samme grad av spesialisering og yrkesrettede pedagogikk på noe nivå i utdannings-Norge.

På Idefagskolen har vi en praktisk tilnærming til fagene, der vi vektlegger verktøy-jobbing fremfor lesesal. Vår undervisning utøves av dyktige fagfolk, som har sin arbeidsplass blant studentene i klasserommet, med kontor vegg i vegg, i en skolehverdag som varer fra 08.30-15.00.

Når det gjelder prosjektarbeid søker vi så langt det er mulig konkrete arbeidsoppgaver fra det virkelige liv. Idefagskolen har en godt etablert kundekrets fra privat- og offentlig virksomhet, som kontakter skolen for nærmere samarbeid. Det etableres prosjektgrupper blant studentene, innenfor de enkelte avdelingene, eller på tvers av disse. Som student vil du lære arbeidsprosessen fra idé til ferdig produkt.
Samtlige søkere til Idefagskolen inviteres til et informasjonsmøte. Her gis en omvisning og man får en prat både med avdelingsansvarlig for faget man søker til og med rektor. Vi kartlegger kompetanse og motivasjon og vi ønsker å skape refleksjon rundt valget hver enkelt tar. Søknad kan sendes fra vår webside. Vi praktiserer rullerende opptak, som vil si at vi tar inn studenter så lenge det er ledige studieplasser. Så det lønner seg å være tidlig ute med søknaden. Oppstart i August. Se også studentenes og lærernes blogger på

Kontaktinfo:

Fylke: Vestfold
TLF:0047 33 38 25 80

Bildegalleri

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!