Studie.no

Holtekilen Folkehøgskole

Mulighetene:

MED STORBYPULS PÅ TIMEPLANEN.

Sør-Afrikalinja og Sosiologi på Gateplan har praksis i bedrifter, skoler eller organisasjoner som er relevante for linjefaget.

Linjeturer:
Musikk/studio, Mote/design, Kunst og kommunikasjon og Film/video reiser til New York i høstsemesteret. Sosiologi på gateplan drar til San Fransisco. Fredslinja legger turen til Atlanta og Washington D.C. Sør-Afrika-linja reiser til Sør-Afrika i syv uker om våren. Når de andre er på linjetur, har Sør-Afrika-linja praksis.

Skoletur:
Om våren reiser de fleste til Marokko. Dette er en fin måte og oppleve Nord-Afrika på, sette fordommene på prøve, lære noe nytt om fremmede kulturer og deg selv. Skolen har teater og Osloprosjekt som varer i nesten 4 uker. Vi setter opp teaterstykker som hele skolen er involvert i og vi går under huden på norges hovedstad.
Holtekilen Folkehøgskole, som eies av Det Norske Baptistsamfunn, bygger på et kristent idégrunnlag og er inspirert av folkehøgskolens far, den danske dikterpresten Grundtvig.
Grundtvig trodde på menneskets muligheter. Han drømte om en skole som kunne hjelpe unge til «Mennesker rett at blive», og som vekket til medansvar for samfunnsutviklingen. Holtekilen Folkehøgskole ønsker å virkeliggjøre disse idéene.

Kontaktinfo:

Fylke: Akershus
TLF:0047 67 51 80 40

Bildegalleri

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!