Holtekilen Folkehøgskole

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

MED STORBYPULS PÅ TIMEPLANEN bruker vi høsten til linjefag og valgfag.

Film/Video, Sør-Afrikalinja og Sosiologi på Gateplan har praksis i bedrifter, skoler eller organisasjoner som er relevante for linjefaget.

Linjerturer:
Hver linje har eget turprogram som forberedes i linjeundervisningen. Musikk/studio og Film/Video reiser til New York i høstsemesteret, Mote/design til Paris og Sosiologi på gateplan til San Fransisco. Trykk/Design reiser til Cape Town i februar. Samtidig reiser Sør-Afrika-linja dit før sin praksisperiode i Pretoria. Når de andre er på linjetur, har denne linja praksis.

Skoletur:
Om våren reiser de fleste linjene til Malaga og tar båten over Gibraltarstredet til den arabiske verden. I Marokko besøker vi byene Tanger, Féz og Tetouan. På tilbaketuren overnatter vi i Spania, får med oss litt av den andalusiske verden og ser spor etter maurerne. Dette er en fin måte og oppleve Nord-Afrika på, sette fordommene på prøve, lære noe nytt om fremmede kulturer og deg selv. Skolen har et teater og Osloprosjekt som varer i nesten 4 uker. Vi setter opp teaterstykker som hele skolen er involvert i og vi går under huden på norges hovedstad.
Holtekilen Folkehøgskole, som eies av Det Norske Baptistsamfunn, bygger på et kristent idégrunnlag og er inspirert av folkehøgskolens far, den danske dikterpresten Grundtvig.
Grundtvig trodde på menneskets muligheter. Han drømte om en skole som kunne hjelpe unge til «Mennesker rett at blive», og som vekket til medansvar for samfunnsutviklingen. Holtekilen Folkehøgskole ønsker å virkeliggjøre disse idéene.

Kontaktinfo:

Fylke: Akershus
TLF:0047 67 51 80 40

Bildegalleri