Høgskolen i Staffeldtsgate

Om skolen

Studiemuligheter

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Mulighetene:

Tre unike studietilbud

Studieretningen Menighet, organisasjon og ledelse (MOL), som kombinerer organisasjonslære, kristendom- og ledelsesfag, vil gi studentene en utdanning som gjør at de kan stå i bresjen i Guds rike i Norge. Studiet vil gi førsteklasses lederutdanning til arbeidere i kirke og samfunn.

Studieretningen Musikk, menighet og ledelse (MML) vil utdanne dyktige musikere med en trygg kristen identitet. Skolen i Staffeldtsgate har tidligere utdannet en rekke musikere som i dag gjør seg gjeldende på TV, på scenen og i ulike sammenhenger. Mange timelærere og tidligere elever er blant Norges mest ettertraktede og dyktigste utøvere og musikkteknikere. Rundt Høgskolen i Staffeldtsgate finnes et stort musikernettverk som gjør denne skolen svært attraktiv.

Semesteremne i jødisk-kristne studier (JKS) er et deltidsstudium som ledes av Torleif Elgvin. Studiet består av to enheter: Jødisk tradisjon og jødisk-kristne relasjoner. Elgvin er en av Norges fremste kjennere av jødisk tradisjon og en av verdens fremste eksperter på Dødehavsrullene.
Høgskolen i Staffeldtsgate sin visjon er å utdanne medarbeidere og ledere for fremtidens kirke og samfunn. Med sine kjerneord kreativtet, utrustning og ledelse ønsker vi å være en aktiv aktør i kirkebildet. Det skal merkes at vi er her. Først og fremst gjennom våre dyktige lærerressurser, initiativsrike studenter og deretter gjennom hele vårt virke som høgskole.

Kontaktinfo:

Fylke: Oslo
TLF:22 98 61 00

Bildegalleri