Studie.no

Høgskolen i Staffeldtsgate

Mulighetene:

Tre unike studietilbud

Studieretningen Menighet, organisasjon og ledelse (MOL), som kombinerer organisasjonslære, kristendom- og ledelsesfag, vil gi studentene en utdanning som gjør at de kan stå i bresjen i Guds rike i Norge. Studiet vil gi førsteklasses lederutdanning til arbeidere i kirke og samfunn.

Studieretningen Musikk, menighet og ledelse (MML) vil utdanne dyktige musikere med en trygg kristen identitet. Skolen i Staffeldtsgate har tidligere utdannet en rekke musikere som i dag gjør seg gjeldende på TV, på scenen og i ulike sammenhenger. Mange timelærere og tidligere elever er blant Norges mest ettertraktede og dyktigste utøvere og musikkteknikere. Rundt Høgskolen i Staffeldtsgate finnes et stort musikernettverk som gjør denne skolen svært attraktiv.

Semesteremne i jødisk-kristne studier (JKS) er et deltidsstudium som ledes av Torleif Elgvin. Studiet består av to enheter: Jødisk tradisjon og jødisk-kristne relasjoner. Elgvin er en av Norges fremste kjennere av jødisk tradisjon og en av verdens fremste eksperter på Dødehavsrullene.
Høgskolen i Staffeldtsgate sin visjon er å utdanne medarbeidere og ledere for fremtidens kirke og samfunn. Med sine kjerneord kreativtet, utrustning og ledelse ønsker vi å være en aktiv aktør i kirkebildet. Det skal merkes at vi er her. Først og fremst gjennom våre dyktige lærerressurser, initiativsrike studenter og deretter gjennom hele vårt virke som høgskole.

Kontaktinfo:

Fylke: Oslo
TLF:22 98 61 00

Bildegalleri

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!