Studie.no

Folkehøgskolen 69° nord

Mulighetene:

Velkommen til Folkehøgskolen 69° Nord!
Hest, hund og friluftsliv i rå natur. Nye venner for resten av livet. Norges minste folkehøgskole. Skolen ligger i Malangen fem kvarters kjøring i fra Tromsø, Nord Norges hovedstad.
Fjord og fjære, furu-kledde bergnabber og råe havfjell. På nært hold får du oppleve spenningen mellom midnattssol og mørketid. Solfylte dager og stormfulle vinternetter.
Hva med en hundekjøringstur i nordlys, en kanefartstur med hest i måneskinn eller rett og slett en fottur i striregn og stiv kuling?
Ingen karakterer eller eksamen. Det som betyr noe er at du våger å være den du er. Finn dine muligheter og ta dem i bruk. Du blir tryggere, gladere og tøffere.
Du lykkes!

FAG/LINJER:
Hundekjøring og friluftsliv
Hest og friluftsliv

SKOLEÅRET
Starter i slutten av august og slutter andre uka i mai. På åpning og avslutningsfest er familie/foreldre/venner hjertelig velkommen. Skoleåret er 33 uker. Undervisning foregår 6 dager i uka, også lørdager med unntak av en del fridager.

SØKNAD OG ALDERSGRENSE
Folkehøgskolen 69° Nord er en skole for de over 18 år, men vi tar opp noen elever under 18 år. Det er ingen bestemt søknadsfrist for folkehøgskolene i Norge. Men opptaket starter den 1. februar og vi tar fortløpende opp elever til skolen er full. De som får tilbud om skoleplass får svar innen en uke.
Tur til Svalbard 790Nord. Tur til Island 660Nord.

Kontaktinfo:

Fylke: Troms
TLF:0047 7772 7271

Bildegalleri

Blir du sjakkens neste Magnus Carlsen? 🔥 Lær av Stormestere og nå nye høyder – klikk her!