Bjørknes Høyskole

Skoleinfo


AdresseLovisenberggata 13
PostnrNO-0456
PoststedOslo
Telefon+47 23 23 38 20
Faks+47 23 23 38 21
E-postinfo@bjorkneshoyskole.no
Hjemmesidewww.bjorknes.no/hoyskole


 

Linjeoversikt

Studieretning Grad Fag/Linje Yrke Opptakskrav Varighet
Bachelor of PhysiotherapyBachelorFysioterapi minst 3,8 uten tilleggspoeng og 4 i engelsk. Motivasjonsbrev og attester vektlegges4 år: 1 år i Norge og 2 år i Nederland + 1 praksisår
Bachelor of Science in ChiropracticBachelorKiropraktikkKiropraktorMinst 4 i snitt fra vgs, minst 2 realfag med 4 i snitt (biologi/kjemi er anbefalt) og minst C i alle fag fra medisin grunnfag5 år: 1 år i Norge og 4 år i Australia + 1 år praksis
Freds- og konfliktstudier60 studiepoeng Årsstudium6 ukers studieophold i Tanzania Generell studiekomptense1 år
Graduate studies in Peace and Conflict StudiesMasterPeace and Conflict Bachelor minst C i snittett semester i Oslo, ett - fire semestere i Canberra, Australia
Master of International studiesMasterInternational Studies Godkjent bachelor, minst C i snittett semester i Oslo og tre semestere i Stellenbosch, Sør-Afrika
Medier og Kommunikasjon60 studiepoeng ÅrsstudiumFoto, journalistikk, reklame, PR, film&video, grafisk design, spilldesign, medievitenskap mm Generell studiekompetanse1 år
Medisin Grunnfag60 studiepoeng ÅrsstudiumForberedende medisin og helsefag Generell studiekompetanse
Etter medisin grunnfag kan du søke videre på 2. året av kiropraktikk eller ernæring. Medisin grunnfag kan også tas i Thailand (under planlegging 2010)
1 år
Medisin Oslo-UngarnProfesjonsstudiumMedisinLegeGenerell studiekompetanse med minst 4 i snitt og minst 4 i engelsk.

Krav til spesiell studiekompetanse:
Kjemi 2KJ og 3 KJ
Fysikk 2FY
Matematikk 2MX eller 2MY eller 3MZ

6 år: 1 år i Norge og 5 år i Ungarn
Medisin: Oslo-SlovakiaProfesjonsstudiumMedisinLegeGenerell studiekompetanse og minst 4 i karaktersnitt uten noen form for tilleggspoeng og minst 4 i engelsk. I tillegg er det følgende fagkrav:

2+3 kjemi
2 fysikk
2mx eller 2my eller 3mz
6 år: 1 år i Norge og 5 år i Slovakia
Praktisk filosofiMulighet for 10 stp per kursEtikk, Kommunikasjon og Menneskesyn. Åpent studium, men hvis du ønsker å oppnå 10 studiepoeng må du ha generell studiekompetanse og bestå eksamen.1 semester
Psykologi60 studiepoeng ÅrsstudiumUnder planlegging! Generell studiekompetanse1 år


Studiene

Søknadsfrist

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Vi på Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre vårt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med.

Merkenavnet Bjørknes er mye mer enn privatistundervisning. Kvalitetsstempelet Bjørknes strekker seg også til høyere utdanning både i Norge og utlandet.

På Bjørknes Høyskole kan du ta alt fra fysioterapi og medisin til medier og kommunikasjon, internasjonal politikk og praktisk filosofi. Mange av våre studier kombinerer utdanning i Norge med utdanning i utlandet.

Bjørknes Høyskole utdanner motiverte og kvalitetsbevisste studenter med høye ambisjoner. Du vil merke at du har valgt en annerledes Høyskole når du blir student hos Bjørknes.
15. april for alle bachelor- og årsstudier.
Ellers rullerende opptak frem til studiestart så lenge det er ledige plasser.
For masterprogrammene er søknadsfristen 15. april for norske søkere og 15. mars for internasjonale søkere.

Stedet

Studieplasser

Bjørknes Høyskole har åpningstid Man-Fre 09:00-15:30. Ta kontakt for å avtale tid for gratis rådgivning.
Dersom du ikke har mulighet til å besøke oss på vårt kontor kan vi hjelpe deg over telefon eller per mail.
Noen av våre studier har plassbegrensning (medisin, fyioterapi, freds- og konfliktstudier og alle masterprogrammene).

Lån/Stipend

Alle våre studier er støtteberettiget i Lånekassen

Spesielt

Bjørknes Høyskole har lang erfaring med studier i utlandet og samarbeider med over 30 universiterer i 10 land. Vi hjelper deg gjennom søknadsprosessen, med informasjon om fag og studiested og tips og råd før avreise. Våre rådgivere forteller deg om lånekassen, visum, bolig og alt det praktiske du skal ordne i tillegg til å søknaden. Kontakt oss for gratis rådgivningstime. Tilbudet om gratis rådgivning gjelder alle studenter. Mulighetene er mange!

Vi har dyktige rådgivere som hjelper deg med å finne både studiested og studieretning som passer dine ønsker. Bjørknes hjelper deg å søke og vi følger deg opp frem til avreise. Du kan avtale tid for en rådgivningssamtale på vårt kontor eller over telefon. Våre dører er åpne, velkommen inn!

Les mer på www.bjorknes.no/hoyskole

Notater

Søknad

Vi arrangerer opptaksprøver til helsefaglige studier i Sentral Europa. Våre universiteter i Ungarn, Tsjekkia og Slovakia tilbyr medisin, veterinær og odontologi for å nevne noe. Husk at Bjørknes Høyskole tilbyr skreddersydde intensivkurs på engelsk som hjelper deg med forberedelsen til opptaksprøvene. Kontakt oss i dag!Elektronisk søknadsskjema finnes på www.bjorknes.no/hoyskole. Her finner du også informasjon om nødvendige vedlegg til den elektroniske søknaden.

Kontaktperson

Telefon

E-post

Bjørknes Høyskole23233820info@bjorkneshoyskole.no